Σελίδες

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

Συν + πραξιςΜε όραμα μια καλύτερη και πιο ανθρώπινη κοινωνία, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με αυτούς τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας που  μπορούν να θεωρηθούν ως βασικές ανάγκες.

Προωθούμε ένα κλίμα συνεργασίας, κοινωνικότητας, συμμετοχής και αλληλεγγύης, κάτι που θεωρούμε θεμελιώδες  για  την αντιμετώπιση των βασικών αναγκών μας, ειδικά στις σημερινές δύσκολες συνθήκες.


Βασιζόμαστε στις αρχές της εντιμότητας, της ειλικρίνειας, της κοινωνικής ευθύνης, της μέριμνας για τους άλλους, της δημοκρατίας, της ισότητας, της δικαιοσύνης και της αλληλεγγύης, για να κάνουμε πράξη τις ιδέες μας.

Πήραμε την απόφαση να ιδρύσουμε έναν παραγωγικό και καταναλωτικό συνεταιρισμό, να καλέσουμε όποιον ενδιαφέρεται για κάτι ανάλογο, που ίσως έχει κάποιες νέες ιδέες σε αυτό που θέλουμε, ακόμα και με την εθελοντική προσφορά του να έρθει να τις συζητήσουμε και να προσπαθήσουμε να τις κάνουμε πράξη όλοι μαζί.

Ο σκοπός είναι να γίνουμε μια ήρεμη δύναμη με στόχο να ξεπερνάμε πολλά από τα προβλήματα που σήμερα όταν είμαστε μόνοι μας φαντάζουν απροσπέλαστα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου