Σελίδες

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ο Συνεταιρισμός και οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές

Αγαπητοί Συνεταιριστές

Ο προεκλογικός πυρετός έχει συνεπάρει και δικαιολογημένα πολλά μέλη του Συνεταιρισμού μας. Δικαιολογημένα γιατί η δημιουργία του είναι από μόνη της πολιτική πράξη και όλοι μας, άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο, είμαστε άτομα ευαισθητοποιημένα στα κοινωνικά προβλήματα.


Από την πρόσφατη Γενική Συνέλευση, προέκυψε η νέα Διοικούσα Επιτροπή, η οποία μέσα σε προεκλογικό κλίμα, πρέπει να προχωρήσει τους σκοπούς του συνεταιρισμού και να προστατέψει, με την βοήθεια όλων των συνεταιριστών, την ηθική ακεραιότητά του. Η συνεταιριστική ιδέα, είναι αυτή που μας ενώνει και επιτρέπει να αναμοχλεύονται ποικίλες σκέψεις και απόψεις με στόχο πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το συνεταιριστικό πνεύμα, θα μεταφερθεί στους συνδυασμούς, από τα μέλη μας που συμμετέχουν, έτσι ώστε το πνεύμα του Συν+πραξις Μεσογαίας να απλωθεί και στο πιο απομακρυσμένο σημείο.

Κατά τη περίοδο μέχρι το τέλος των αυτοδιοικητικών εκλογών οφείλουμε με ευχάριστη διάθεση να αντιμετωπίζουμε τα καλόβουλα, πιστεύουμε, παραταξιακά πειράγματα μεταξύ των μελών του συνεταιρισμού διότι ο συνεταιρισμός ήρθε για να μείνει ενώ οι υποψηφιότητες έρχονται και παρέρχονται.

Η Διοικούσα Επιτροπή εύχεται σε όσους αποφασίσουν να πάρουν μέρος τόσο στις Δημοτικές όσο και στις Περιφερειακές εκλογές καλή επιτυχία.



Ο Πρόεδρος

Ο Γραμματέας
Σ. Αρναούτης
Χ. Ζαφειρίου




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου