Σελίδες

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΣΥΝ+ΠΡΑΞΙΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ


Γιορτινές αναζητήσεις στην Κοινωνική Οικονομία



Αγαπητοί συνεταιριστές/ριες και φίλοι/ες του συνεταιρισμού Συν+πραξις Μεσογαίας,

Η ανάγκη για τον Κοινό δρόμο που θέλουμε να ανοίξουμε μέσα στην Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, μας οδήγησε στην δημιουργία ερωτηματολογίου, που ελπίζουμε να συγκεντρώσει τις προτιμητέες κατευθύνσεις στην παραγωγή, την εργασία, την οικολογία, την εκπαίδευση, τις πολιτικές, που θέλουμε να εφαρμόσουμε στην προσπάθεια μας για μια εναλλακτική προοπτική στην σημερινή κοινωνία μέσα από τον συνεργατισμό και την αλληλέγγυα οικονομία.

Το ερωτηματολόγιο αυτό αποτελείται από 5 ενότητες που αφορούν τόσο στη συμμετοχή στην Κοινωνική Αλληλέγγυα και Συνεργατική Οικονομία όσο και στην εμπειρία από τη λειτουργία του συνεταιρισμού Συν+Πραξις, είναι ανώνυμο και τα στατιστικά δεδομένα που θα προκύψουν καθώς και το ερωτηματολόγιο το ίδιο, θα είναι διαθέσιμα από τη Συνέλευση του συνεταιρισμού.

Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτα και αναγκαία, μπορείτε να τα γράφετε στην συζήτηση σε αυτό το ποστ (φβ) -ή να τα στείλετε στο mail: actions@synpraxis.org, ενώ θα οργανώσουμε μια εκδήλωση στις 19/1/2019, Σάββατο, στον χώρο του παντοπωλείου στο πόρτο Ράφτη, που θα συζητήσουμε τα ως τότε αποτελέσματα αλλά και την προοπτική της Κ.ΑΛ.Ο. γενικότερα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία, πρόταση ή υπόδειξη έχετε.

Καλές Γιορτές & Καλή ανάγνωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου