Σελίδες

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Σέσουλα στα Εξάρχεια: Κοινωνικό Συνεταιριστικό ΠαντοπωλείοΒρίσκεται στα Εξάρχεια. Μαυρομιχάλη 98 και Σμολένσκη.
Το τηλέφωνό τους είναι 215.5309.832.
Η ηλεκτρονική τους διεύθυνση είναι: sesoula.exarcheia@gmail.comΤους βρίσκουμε ανοικτά:
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο:
10:00-15:00
Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή:
10:00-14:00 & 17:00-21:00

Ποιοι είναι; Μας το λένε στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟ:
«Η ιδέα του Κοινωνικού Συνεταιριστικού Παντοπωλείου «Σέσουλα στα Εξάρχεια» ξεκίνησε πριν λίγους μήνες από μια ομάδα ανθρώπων που ζούμε και εργαζόμαστε στην περιοχή των Εξαρχείων. Στόχος μας είναι η πώληση αγροτικών και άλλων προϊόντων διατροφής υψηλής ποιότητας σε χαμηλές τιμές, στηρίζοντας ταυτόχρονα τους παραγωγούς. Πιστεύουμε ότι η αλληλεγγύη και η συλλογική δράση είναι η δύναμή μας απέναντι στην κρίση.
Ερχόμαστε σε απευθείας συνεννόηση με τους παραγωγούς, καταργούμε τους μεσάζοντες, εξασφαλίζοντας έτσι χαμηλές τιμές. Επιδιώκουμε να αναπτύξουμε σταθερή συνεργασία και να οικοδομήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης, από τις οποίες θα ωφεληθούμε όλοι μας, καταναλωτές και παραγωγοί.
Η ποιότητα των προϊόντων μας εξασφαλίζεται από την άμεση σχέση μας με τους παραγωγούς. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας βασικά προϊόντα διατροφής καθώς και βιολογικά λαχανικά εποχής.
Η «Σέσουλα στα Εξάρχεια» είναι ένας κοινωνικός συνεταιρισμός. Τα μέλη της είναι ισότιμα και οι αποφάσεις της παίρνονται δημοκρατικά. Το όποιο πλεόνασμα θα επανεπενδύεται στο συνεταιρισμό για την καλύτερη εκπλήρωση των σκοπών του.
Επιδιώκουμε τη συνεργασία με άλλους συνεταιρισμούς στην Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή και το συντονισμό μαζί τους για την εξασφάλιση καλύτερων τιμών αλλά και για την καλύτερη αντιστοίχιση της παραγωγής με τις ανάγκες μας.»

Ακολουθεί τα βασικά προϊόντα από τον τιμοκατάλογό τους:Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου